A múlt hét legérdekesebb videói

2022.06.27. 19:00

Nézze meg videóinkat: megszólalt a megtámadott várandós nő férje, szalamander, kórházak éjszakája

Elkezdték a felkészülést a DVTK focistái - Régen többtucatnyi – olykor 100-200 – szurkoló várta a régi stadionnál a kezdést, a drukkerek a főbejárattól nem messze kíváncsiskodtak, hogy kik lépnek ki a létesítményből, és remélték, hogy köszönthetik őket, akár csak egy kézfogással.

Medencében is hűsölhetnek a menhely lakói - Megközelítőleg 200 állatról gondoskodnak most a Miskolci Állatsegítő Alapítvány menhelyén, ahol a kánikula hatásainak kivédésére már jól bevált technikákat alkalmaznak.

Megpróbáltak megerőszakolni egy várandós nőt Miskolcon - Kis híján megerőszakoltak egy nőt fényes nappal Miskolcon, csak a lélekjelenlétén múlt, hogy végül nem így történt. Az elkövető egy katona. Megszólalt a Boon-nak a megtámadott várandós nő férje.

Ez nem ballagás, ez Szalamander! - Miskolc belvárosából indultak el idén is látványos fáklyás felvonulással búcsúzva a várostól és az egyetemtől a diákok.

Kórházak Éjszakája Miskolcon - Interaktív műtétek és vizsgálatok is szerepeltek a rendhagyó programban, a megyei kórház műtőjébe és a központi laborba is ellátogathattak a résztvevők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában