Miskolc

2022.06.13. 15:22

MaKukáció élménynapon készülhettek környezettudatos vakációra a gyerekek

MaKukáció-Hulladékgazdálkodási élménynapot tartott általános iskolás gyerekeknek a MiReHu Nonprofit Kft., 2022. június 13-án, hétfő délelőtt a telephelyén.

Detzky Anna

Forrás: Ádám János

A nagyszabású rendezvény a társaság szemléletformáló tevékenységének legújabb eleme, amely a nyári vakáció előtt játékos formában készítette fel a résztvevő diákokat a hatékony hulladékgazdálkodásra. Az eseményen interaktív programok várták az általános iskolák 3-7. osztályos diákjait, akik kísérőikkel együtt közel 250-en vettek részt a vetélkedőn kilenc iskolából, tíz osztállyal.

Bemutatkozott az Ökojátékok csapata játékos versenyével. A tanulók kipróbálhatták a Pucolj ki! – szabaduló szobát, a Műanyag Műhely (MÜMÜ) hajójában műanyagot hasznosíthattak újra, az NHKV Zrt. és BMH Nonprofit Kft. standjánál szintén izgalmas játékok várták őket. A rendezvényt Veres Pál, Miskolc polgármestere nyitotta meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában