Adomány

2021.12.18. 14:56

Ajándékot kaptak a kis betegek

Immár második alkalommal, egy rendkívüli összefogás eredményeként – a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bűnmegelőzési Tanács kezdeményezésére – december 17-én ajándékot kaptak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gyermekegészségügyi Központjának (GYEK) kis betegei – tájékoztatta a Boon.hu-t a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bűnmegelőzési Tanács.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bűnmegelőzési Tanács

A kórház épülete előtt az ajándékokat a vírushelyzet miatt szerény, de annál ünnepélyesebb hangulatban adták át. Rövid beszédet mondtak a támogató szervezetek megjelent képviselői, köztük Bánné dr. Gál Boglárka a megyei közgyűlés elnöke, Vinczéné Kárpátfalvi Erika a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bűnmegelőzési Tanács kiemelt főmunkatársa, valamint Szabó Péter a Promise Egyesület irodavezetője. Az ajándékokat Dr. Hauser Péter, a Gyermekegészségügyi Központ vezető főorvosa, valamint Dr. Csurilla Lajos orvosigazgató vette át, megköszönve a gyerekek és a kórház nevében is a felajánlásokat.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bűnmegelőzési Tanács

Ez a kezdeményezés nem jöhetett volna létre a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bűnmegelőzési Tanács, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés, a Promise Egyesület, a Miskolc, József Attila úti Auchan áruház, valamint a Libri Könyvesboltok támogatása és segítsége nélkül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában