koncertsorozat

2021.10.01. 15:00

Őszi Hacacáré több településen

Megyénk hét települését érinti az Őszi Hacacáré elnevezésű koncertsorozat.

A koronavírus elmúltával, a közösségi élet újraindulásával a 2021. augusztus végétől október végéig tartó kilenchetes időszakban országos koncertsorozatot indítottak, melynek fő célja az összetartozás közös megünneplése, amit hosszú elzártság után ismét személyesen, együtt tehetünk meg. Az elmúlt időszakban elmaradtak a koncertek, a hagyományos fesztiválok, a kis közösségek tradicionális eseményei, a búcsúk, falunapok is. A közösségi érzés megélésének adnak lehetőséget a rendezvényekkel, minél több potenciális résztvevőt mozgósítva a hozzá legközelebb megrendezésre kerülő programra.

Az Őszi Hacacáré egy 228 állomásos országos koncert- és rendezvénysorozat, amelynek zenei kínálatában egyaránt megtalálhatók a zenészlegendák, a fesztiválzenekarok és a mulatós műfajt képviselő előadók.

A zenei programokat a koncerthelyszíneken olyan kísérőprogramok színesítik, mint a kézműves és hagyományőrző bemutatók, valamint gyermekfoglalkoztatók.

Pálházán szeptember 3-án Radics Gigi és Freddie lépett színpadra a koncertsorozat keretében. Borsodnádasdon október 1-én a Városi Sport- és Rendezvényparkban 18.50-től a Zorall, majd a P. Mobil ad koncertet.

Abaújszántón október 2-án a Dísztéren Vastag Tamás és Vastag Csaba koncertje látható és hallható. Mezőkövesden október 3-án, a Kavicsos-tó és szabadidőparkban 18.50-től Pintácsi Viki, majd a KFT várja a zenei élményre várókat. Füzéren október 8-án, a Rendezvénytéren a Romano Drom és Pápai Joci lép színpadra. Tokajban a Tokaj Fesztiválkatlanban ad koncertet október 9-én a No Sugar és a Zaporozsec zenekar. Edelényben pedig október 10-én a Fatal Error, majd a Tankcsapda hozza lázba a közönséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában