Szavazás eredménye

2021.10.11. 13:25

A legtöbben már szeptember óta fűtünk

Megoszlanak a vélemények a fűtéssel kapcsolatban.

Legutóbbi szavazásunkon afelől kérdeztük Olvasóinkat, hogy fűtenek-e már valamilyen módon otthonaikban.

A kapott válaszok szinte egyforma arányban oszlanak meg a lehetőségek között, de azért a legtöbben fázósak vagyunk, és bizony már szeptember óta fűtünk valamilyen módon (245 szavazat). Szintén sokan vannak, akik ha még nem is minden helyiségben, de néhány szobában már bekapcsolták a fűtőtesteket (199 szavazat) – természetesen ez nem minden fűtési módnál lehetséges, de pl. elektromos hősugárzókkal ott is csiholhatunk egy kis meleget, ahol nem szabályozható szobánként a hőmérséklet.

Távfűtéssel rendelkező olvasóink örömmel nyugtázhatták, hogy a múlt héten a MIHŐ is elindította a fűtést, így ahol korábban nem segítettek rá a lakók egyedi módon az otthon melegére, már ott sem kell fázni (139 szavazat).

Természetesen vannak olyanok is Olvasóink között, akik jól bírják az enyhébb hideget is, és még nem tartották indokoltnak, hogy otthonukat fűtsék (191 szavazat). Vajon az ezen a héten érkező hidegebb időjárás már nekik is elég hűvös lesz?

Amennyiben a gázfűtést például fatüzelésű kandallóval, vegyes tüzelésű kazánnal egészítjük ki otthonunkban, mindig figyeljünk arra, hogy megfelelő minőségű tüzelőanyagot használjunk, vigyázva így környezetünk levegőminőségére, hiszen egyikőnknek sem mindegy, mit lélegzünk be a fűtésszezonban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában