adomány

2021.09.18. 19:00

Járműkiállítás az árva állatokért

Az autós és motoros baráti kör 4 tonna állat­eledelt adományozott a MÁSA védenceinek.

Detzky Anna

Forrás: Evu&Gaben Photo

Régi, látványos és különleges gépjárművek társaságában rendeztek adományakciót a Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA) négylábú árváinak Kerekeken az Állatokért 2 címmel szeptember 11-én, a Pesti úti Auchan parkolójában.

Állatbarát gyűjtők

Az autós és motoros társadalom segítségével rengeteg kutya- és macskaeledel gyűlt össze szombaton a More Than Classic közösség szervezésében megvalósult eseményen.

– Saját hobbiautóinkkal több találkozón vettünk már részt, és igyekszünk összefogni az autókat, motorokat és egyéb kerekes járműveket gyűjtőket – mondta Zsóka István szervező, a More Than Classic közösség tagja. – Szinte mindannyian kutyatulajdonosok is vagyunk, szeretjük az állatokat, és fontos számunkra az állatvédelem ügye. Nekem személy szerint négy kutyusom van otthon. Egyszerű emberként a legtöbben napközben dolgozunk, úgyhogy mi ezzel tudunk hozzájárulni a menhely működéséhez. Ráadásul korábban nem nagyon volt példa az állatok támogatására autós körökben. Tehát ez jó alkalomnak bizonyult, hogy valami újat mutassunk, és mások számára is érdekessé tegyük a jótékonysági akciót a színvonalas autó- és motorkiállítással, ahol elektromos járművek és drift trike-ok is felvonultak. Jómagam az 1984-es Volkswagen Caddymmel érkeztem a helyszínre, ami a mai napig nagyszerű kondícióban van. Tavaly szerveztük meg először ezt az eseményt a barátainkkal és civilekkel közösen, ami igen jól sikerült. Ezen felbuzdulva idén is meghirdettük az autós, motoros találkozóval összekötött gyűjtést. Pénzt nem, hanem kizárólag konzervet, tápot, szárazeledelt és a MÁSA számára hasznos tisztítószereket vártunk. 2020-hoz képest most még több, 4 tonna állateledelt adtak le, miközben jól összehoztuk az embereket.

(A borítóképen: Nagyon sokan hoztak adományt az állatoknak)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában