„Felsőzsolca, ahogy én látom”

2021.09.03. 15:00

A város életét láttatták meg a fotópályázattal

Idén is sikeres volt a pályázat, amelyre számtalan szebbnél szebb, a települést bemutató fénykép érkezett.

Nagy-Hankó Krisztina

????????????????????????????????????

Fotó: ÉM

Az önkormányzat „Felsőzsolca, ahogy én látom” címmel hirdetett fotópályázatot, már nem először, hiszen az eseménynek hagyományai vannak. A településen készült legjobb fotóikkal nevezhettek be a helyben élők. A legszebbnek ítélt fényképek elkészítőit értékes ajándékokkal jutalmazták – tudtuk meg Szarka Tamástól, Felsőzsolca polgármesterétől. A megmérettetés tematikája szerint a Felsőzsolcán készült különleges eseményeket, elkapott pillanatokat, tereket, szobrokat, utcabútorokat, épületeket, parkokat, játszótereket, utcákat, eldugott vagy éppen nagyon is látható helyeket kellett lencsevégre kapni.

Különdíjat is megítéltek

A cél az volt, hogy a pályázók a számukra legkedvesebb városrészeket örökítsék meg, és az azokat bemutató fotókat várta a zsűri. A pályázat lezárása után a zsűri tagjai, Bartókné Nagy Anita és Kovács Dávid fotográfusok, valamint Danyluk Emil és Szarka Tamás polgármester, meghozták döntésüket. A fotópályázaton indulók okleveleiket és nyereményeiket az önkormányzat által szervezett díj­átadó ünnepségen vették át múlt héten. A polgármester hozzátette: a fotópályázat célja, hogy bemutassák városuk sokszínűségét, szépségeit, hangulatát, látnivalóit. Ezzel lehetőséget adva, hogy élményeiket megoszthassák a nagyvilággal. A hagyományos díjakon túl egy különdíj is gazdára talált.

Eredmények

Első helyezett: Szabó Blanka Sára

Második helyezett: Roppantó Luca

Harmadik helyezett: Friedmanszky Levente Zoltán

Különdíj: Czaga-Nagy Georgina

(A borítóképen: A különdíj Czaga-Nagy Georgináé lett a Városháza című képért)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában