Gazdit keresünk

2021.08.01. 08:30

Boby, Robi és Folti életében egy szerető gazdi maga lenne a mesebeli jó tündér

Ezen a héten a Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány három gazdikereső lakóját mutatjuk be Sátoraljaújhelyről.

Detzky Anna

Forrás: Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány

A négylábúak a menhelyen mindennap megtekinthetők 13–16 óra között, szombat–vasárnap is. Az örökbefogadás költsége 9000 forint, feltétel, hogy az ebről biztonságos környezetben gondoskodjanak egy életen át. Érdeklődni itt tudnak olvasóink: 06-30/576-8935, 06-20/242-1161.


Boby kilencéves, közepes termetű, keverék kan. Egy lakótelepről hozták el a menhelyre, ahol a vihar elől keresett menedéket, de dobálták és kergették. Szeret pórázon sétálni és kedveli, ha fésülik. Barátságos, bár más ebek társaságát nem kedveli, egyedüli kutyának ajánlott kertes házba bejárással.


Robi tizenhat éves, közepes testű, keverék kan. A gyepmesteri telepről került át a menhelyre. Kiváló jelzőkutya, de a gazdijelöltnek meg kell nyernie a bizalmát, mert nem fogad el akárkit. Egyedül érezné jól magát egy szerető, gondoskodó gazda társaságában, aki otthont nyújtana számára idős éveire.


Folti tizennyolc éves, nagy méretű, pointer keverék kan. Jó kiállású öreg úr, de már többször visszahozták az alapítványhoz, mert elkapta a csirkéket. Rendkívül jóindulatú, csendes, kedves eb, emberekkel és a többi kutyával szemben is. Nyugodt gazdi mellett töltené szívesen nyugdíjas napjait.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában