Bor, mámor…

2021.06.26. 09:45

A Róka Lánya zenekar a hangulat felelőse

Nyitott Borudvar várja a nyáresti hangulat kedvelőit szombaton délutántól hajnalhasadásig a Papszer 2.-ben.

Szaniszló Bálint

Fotó: ÉM

Az Avas Kapuja. Ezt a nevet kapta a Miskolcon, a Papszer 2. szám alatt található épület, amelyet a Miskolciak az Avasért Alapítvány vett birtokba és igyekszik élettel megtölteni. A Művész Klubkávézóval és a Felvidék Házzal közösen idén szombaton már délután kinyitják a kapukat a nagyközönség előtt.

Bor és jó zene

„Gyere és élvezd velünk a szombat délutáni napsütést egy pohár jó bor, finom lángos és egy kis zenei aláfestés mellett” – ajánlják az e hét végi programjukat.

Hogy legyen valami harapnivaló, lángossal készülnek. Mellé jöhet a finom bor. Merthogy kiváló borokból sem lesz hiány, hiszen ezen a hétvégén is ott lesz az Avas Kapujában a Bűdi Borház és Szőlőbirtok, valamint a KT Kézműves Pince és a Kárpátia Borház. Mindenki viheti a saját kedvenc borospoharát is, de a helyszínen is tudnak biztosítani letéti díj ellenében.

Az esti hangulatról 19 órától a Róka Lánya zenekar gondoskodik. A Róka Lánya repertoárjában elsősorban saját számok és ezek mellett népdalfeldolgozások szerepelnek. A saját szerzemények zenei alapjának szerzője Fehér Sándor. Ezt a zenei alapot kiegészítik a zenekar tagjai a saját hangszerük zenei sajátosságával. Pletenyik Dóra énekel, Fehér Sándor és Szűcs Máté gitározik.

(A borítóképen: A róka lánya, Pletenyik Dóra)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában