bringatúra

2021.05.26. 08:30

Gyermeknapi családi bringatúra

Minden, az eseményen részt vevő, 16 évnél fiatalabb gyermek ajándék csomagban részesül.

A borongós induló idő sem szegte a kedvét a Miskolci Road Cycling Club legutóbbi közös rendezvényén résztvevőknek, ezért úgy határoztak megismétlik a családi bringázást. Május 29. szombatra ismét nagyszabású kerékpározást tervezünk – mondta el Somogyi László a klub menedzsere. Az esemény fő célja a környékbeli bringások invitálása egy össznépi kerékpározásra. Szombaton 9 órakor indulnak a városháztérről.

Gyereknap alkalmából, minden, az eseményen részt vevő, 16 évnél fiatalabb gyermek ajándék csomagban részesül, akár saját bringával jön, akár anya, apa mögött a gyerekülésben – tájékoztatott a főszervező. A programban mindenki megtalálhatja a neki tetszőt, ugyanis három táv kerül meghirdetésre. Mindhárom táv végállomása Jávorkút az 50 kilométeres túra tempóban zajlik, a 65 kilométeres egy lazább menet, mint a leghosszabb etap, de az alap állóképesség itt is elvárt. 100+ kilométeres távra tényleg csak azok jöjjenek, akik már most elég edzettnek érzik magukat egy sportos menethez. A tempó végig erős lesz – tudtuk meg.

Mindhárom menet Jávorkúton találkozik, nagyjából egyszerre fognak a csoportok felérni. Itt lehetőség nyílik az étterem teraszán kedvezményes menü elfogyasztására, mely egy gulyás levesből és túrós palacsintából áll majd és természetesen készül közös fotográfia is a résztvevőkről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában