Klippremier

2021.04.01. 21:38

Túlélték és kiszabadultak a zártosztályról a Hooligans tagjai

Stílusosan, április 1-jén, azaz bolondok napján megérkezett a Hooligans régóta várt rocklemeze, a Zártosztály című album, amely már jócskán a megjelenés előtt bearanyozódott.

„A legjobb visszajelzés egy albumnál, ha a megjelenést követően eléri az aranylemez státuszt. A boltzár miatt nagyon sok munkával ugyan, de ez most egyetlen csatornán keresztül összejött, amiért nagyon hálásak vagyunk a közönségünknek” – mondta Tóth Tibi, a zenekar gitárosa.

Már tavaly lehetett tudni, hogy a zenészek keményebb hangvételű dalokon dolgoznak és a gyökereikhez visszatérve 2021-ben egy rockalbummal rukkolnak

elő. A lemezről két szerzeményt már korábban bemutattak: az Evolúció című nóta klipje júliusban, a Kendőzetlen igazság kisfilmje pedig novemberben

jelent meg.

A friss kiadvány, amely pendrive-on is elérhető, egy újabb klip kíséretében érkezett, amit a Túlélő című dalhoz forgatott az idén 25 éves, Szerencsi kötődésű zenekar.

„Az első két dal fogadtatása a legmerészebb vágyainkat is felülmúlta, ennek örömére – és mivel a járvány miatt az album megjelenésén idáig csúsztattunk – még jobban kicsiszoltunk minden részletet, így egy nagyon kerek és kivételesen jól szóló lemezt kap a közönségünk” – mondta Ördög Tibor Csipa, a Hooligans frontembere.

Hogy élőben mikor hallhatja az új dalokat a közönség, egyelőre kérdéses. A zenekar tagjai mindenesetre startra készek, a következő időszakot biztosan

próbateremben töltik majd, hogy azonnal elindulhassanak, amint lehetséges. Miután idén jubileumot ünnepel a csapat, több meglepetést is betáraztak az évre, amelyek között egy nagykoncert is szerepel. Mindannyian várják már, hogy újra színpadon álljanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában