Szavazás eredmény

2021.03.08. 12:36

Olvasóink nem veszik fel különösebben a kesztyűt a tavaszi fáradtság ellen

Bukovenszki-Nagy Eszter

Legutóbbi szavazásunk alkalmával az egyre aktuálisabbá váló tavaszi fáradtság kapcsán kérdeztük meg olvasóinkat.

A voksolók több mint fele (54%) sehogy nem küzd a tavaszi fáradtság ellen, talán azért, mert ők úgy vélik, nincs esélyük vagy nem is hisznek benne? Talán ezt érdemes lenne felülvizsgálni, sok módszer van rá, és talán az egyik hatásos lehet, arról nem is beszélve, hogy a kedbünk mindenképp jobb lesz.

A szavazók 28%-a nagyon helyesen, egészséges táplálkozással és sok vitaminnal vértezik fel magukat. Ez járvány idején különösen fontos, csak így tovább!

Ugyanannyian vannak (7%), akik a hétköznapokon aktívabb programokkal, hétvégén pedig pihenéssel töltődnek fel és igyekeznek formában maradni, illetve azok, akik igyekeznek rendszeresen sportolni, ami szintén nagyon fontos az egészségünk és jó közérzetünk megőrzése érdekében.

Végül a szavazatok 4%-át zsebelték be a kirándulók, azaz akik hétvégente sokat kirándulnak és a természet kincseivel töltik fel az elemeiket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában