Meggyógyulhat

2021.02.17. 21:19

Hatalmas öröm: összegyűlt a pénz Zsombi kezelésére!

„Óriási hálával és örömmel írhatom ma nektek, hogy megcsináltuk” – írta Zsombi édesanyja a közösségi oldalon.

A kisfiú számláján a szerdán estére rendelkezésre áll az az összeg, amely egy új élet kezdetét jelenheti számára. Egy óriási összefogás eredményeként sikerült összegyűjteni a pénzt a világ legdrágább gyógyszerére, a Zolgensmára, ami az egyetlen esélye az SMA-ban szenvedő kisfiúnak. A család hálás mindenkinek, aki támogatta őket, és esélyt adott a gyermeküknek.

Óriási öröm érte a 16 hónapos Zsombi szüleit. Szerdán 18 óra 30 perckor több mint 100 millió forintot utalt a Duna Bónum Alapítvány a gerinceredetű izomsorvadásban szenvedő kisfiú gyógykezelésére.

A szülők már nyár óta gyűjtenek, hogy gyermekük megkaphassa a 730 millió forintba kerülő Zolgensma nevű génterápiát.

Óriási összefogással, közadakozásból már több mint 600 millió forint összegyűlt, ezt egészítette ki Szíjj László cégének, a Duna Aszfaltnak az alapítványa.

Zsombi édesanyja azt mondta az Északnak, egyelőre még fel sem tudja fogni, hogy sikerült, de hihetetlenül boldogok a férjével. Részletek pénteki Északban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában