koronavírus

2021.01.09. 17:00

Sétáltak, és tervezték a jövőt a tagok

Az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub tagjai a járvány ellenére sem engedték el egymás kezét.

Apagyi Beáta

Forrás: Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub

Az előírásoknak megfelelően sétákat szerveztek, amelyek remek lehetőséget biztosítottak ahhoz, hogy megbeszéljék a 2021-es terveiket; remélik, hogy lesz alkalmuk megvalósítani azokat.

– Már a tavaszi karantén idején is kerítettünk alkalmakat a sétákra. Akkor kétszer találkoztunk – mesélte Pelle Anna klubvezető. – Most az egyik társunk, Gerendainé Marika kezdeményezte, az én dolgom volt a mozgósítás. Mivel tisztában vagyunk vele, hogy jótékony hatással van az egészségünkre, valamint remek lehetőséget ad a személyes találkozásra, nem volt kérdés, hogy az első alkalom után újabb célt és találkozópontot tűzzünk ki. A létszám változó volt, mikor ki ért rá, ki kapott kedvet a levegőzéshez. Ami a jövőbeli terveinket illeti, mindenképp szeretnénk pótolni az elmaradt programjainkat, a találkozót testvérvárosunk, Nagyrőce nyugdíjasszervezetének tagjaival. A páros hetek keddjein továbbra is megszerveznénk a szokásos klubnapokat. A legfontosabb mégis az lenne, hogy élőben találkozhassunk azokkal, akikkel a jelenlegi helyzetben csak online formában jöhetünk össze – mondta bizakodva a vezető.

(A borítóképen: Az előírásoknak megfelelve szervezték a sétákat)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában