Esküvői fotópályázat 2019

2019.10.15. 10:00

Szolid lánykérés, közös otthon, boldog esküvő

Megannyi megható, érzelmes, vicces vagy romantikus képet és történetet ismerhettünk meg a 2018-as pályázat során, ezért úgy döntöttünk, hogy nem maradhat el a folytatás. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült esküvői képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ. Ezúttal a Csanádi házaspárral ismerkedhetnek meg.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Csanádiné Pusoma Hajnalka és Csanádi Dávid története 2013 októberében kezdődött: közös baráti társaság által ismerték meg egymást, majd csiszolódtak lassan egy párrá. Dávid a második évfordulójukon, egy teljesen hétköznapi napon úgy döntött, hogy megkéri Hajni kezét. Elmentek vacsorázni, de akkor még nem történt semmi, mit sem sejtve hazaindultak, majd a fiú a ház előtt állva feltette a nagy kérdést. Nagyon szolid, de annál szebb volt ez a lánykérés Hajni számára.

2016-ban közös otthont találtak, amit elkezdtek felújítani, szépíteni, végül 2017 januárjában, a tél kellős közepén, a legnagyobb hóban birtokba is vehettek. Ide érkezett a szerelmespár társául harmadik lakónak Szonja, a tüneményes kutyus, akit gyermekükként szeretnek, babusgatnak.

A következő évben nekifogtak a nagy nap megszervezéséhez, ami igen nagy stresszel járt, szerették volna a maximumot kihozni belőle. 2018. május 18-án meg is tartották az esküvőt Tibolddarócon, a 120 fős lakodalom tele volt boldogsággal és jó hangulattal. Mivel mindketten ott nőttek fel, a fotózást is ott ejtették meg, nem mellesleg pedig gyönyörű helynek gondolják, így nem is volt kérdés a helyszín.

Hajnalka és Dávid sok boldogságot kíván minden versenyző párnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában