Gyász

2024.01.20. 17:00

Megható sorokkal és képekkel emlékezett meg Vajna Timi volt férjéről

Öt éve, hogy a híres magyar-amerikai filmproducert és vállalkozót, Andy Vajnát, azaz Vajna Andrást örök nyugalomra helyezték.

Vajna Tímea, azaz Ráthonyi Palácsik Tímea gyászol.

Forrás: timeavajna/Instagram

Volt felesége, Vajna Tímea megható sorokkal és képekkel emlékezett férjéről.

Drága Andy 

🖤

 5 éve

🖤

 Ezen a napon minden más, mélyen érint meg a gyász. Nincs már velünk, kit annyira szerettünk, ma lélekben együtt lehetünk. Vigyázol ránk onnan fentről s lelkünkhöz szólsz a végtelenből 

🤍🔗

 Sohasem halványul szívünkben emléked, sohasem szűnik meg lelkünk gyásza érted…Mindig imádkozok Hozzád és köszönöm, hogy megóvsz minden rossztól… bárcsak átölelhetnélek még egyszer jó szorosan…és nevethetnénk együtt…olyan Andysen 

🫶🙏

 #ripandy

Andy Vajna 2010-ben ismerkedett meg Palácsik Tímeával, 2013-ban házasodtak össze. Hat évig voltak házasok. A híres hollywoodi producer 2019. január 20-án, 74 éves korában hunyt el budapesti otthonában. Halálát valószínűleg szívinfarktus okozta. Néhány nappal később, január 31-én Budapesten, a Fiumei úti sírkertben helyezték végső nyugalomra.

Volt felesége minden évben megemlékezik róla halála napján.

Újra férjhez ment

Tímea Facebook-oldalán még nem változtatta meg a nevét, pedig pár hete bejelentette, újra férjhez ment.

Instagram oldalára azonban kiírta a timeavajna alá, hogy Ráthonyi Palácsik Tímea.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!