Döntő

2023.10.07. 11:13

Séfek séfe: „Szép volt, Dávid! Büszke legyél magadra!”

Lillafüredi pisztránggal, borjúszűzzel indult a döntőnek a miskolci séf.

Boon.hu

Forrás: TV2

A Séfek séfe döntőjében harmadik lett a miskolci Avalon Park Miskolctapolca sous chefje, Gajdos Dávid. A második Fejes Rudolf lett, míg a győzelmet Zörgő János zsebelhette be.

Mikor kiderült, hogy harmadik helyezett lettem, egy kis csalódottság volt bennem. Kifújtam a levegőt. Ez a harmadik is nagyon szép hely. Szebb lett volna a kettő, vagy az egy, de én úgy gondolom, hogy tisztességgel, becsülettel, az elejétől a végéig, mint egy jó katona végigcsináltam, és egyetlen pillanatát sem bánom, hogy én ide eljöttem, és megmutathattam magam mindenkinek.

Hosszú út vezetett a döntőig. A miskolci séf négyszer nyerte el a nap séfe kitűzőjét. A tortasütésnél az ő tortája ízlett legjobban Tóth Gabinak, főzött bikapéniszből finomat, volt, hogy egy borítékon múlott, folytathatja-e a versenyt.

Gratulálunk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!