Betelt a pohár

2023.09.09. 17:00

Veréb Tamás kiakadt a zenei szakmára

A miskolci színész-énekes, aki nagy sikerű musicalekben, zenés színpadi produkciókban kapott már főszerepet, illetve feltűnt televíziós tehetségkutatóban, amelyet meg is nyert, most kipakolt. Facebook oldalán kifakadt, kendőzetlenül, őszintén nyilatkozik a zenei szakma anomáliájáról.

Veréb Tamás

Fotó: MW

Állítása szerint a kemény munkát nem becsülik meg, sokan kerülnek tehetség, rátermettség és alázat nélkül reflektorfénybe, miközben a valódi tehetség, az igazi tartalom, a minőség kiveszőben van. Bírálta még a televíziós műsorkészítőket, valamint a rádió csatornákat is, amiért nem vevők az igényes zenére. „Mindenki küzd az életben maradásért, a maradék "reflektorfényért", tudom. De ha nem beszélünk róla, ha nincs összefogás semmi sem fog változni. Én hiszem, hogy van még az a közönség akinek érdemes minőséget csinálni. Azt is tudom, hogy amíg egyetlen ember is kíváncsi lesz a koncertemre én ott leszek.” - írta közösségi oldalán a Sparrow művésznéven ismert énekes. Mivel írta, hogy nyílt levele közléséhez csak szó szerint járul hozzá, így a teljes szöveget is olvashatják, ám előtte még azt, amit a témához tegnap még hozzáfűzött egy videő kíséretében: "Bevallom, most is ilyen mélypont van. Keresem a helyem. Boldogulni szeretnék, mint mindenki más. És beváltani azt a rengeteg beletett energiát, zenélni, alkotni, előadni. Tudom, hogy el fogom érni. Odaérek, ahol a helyem van. Ebben Ti is segítetek minden nap. Köszönöm Nektek, hogy ezt csinálhatom már 12 éve".

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!