A kislány is vele tartott

2022.10.20. 19:30

Pál Dénes Zsófiával szelfizett

A Zsófia-kilátót is megmutatta családjának a miskolci születésű énekes.

PN

Forrás: facebook/Pál Dénes

Lánya, a négyéves Panna is élvezte a bükki kirándulást és a kilátást. - Úgy gondoltuk, ha már ilyen szép őszi idő van, akkor elmegyünk megnézni a nemrég átadott Zsófia-kilátót – mondta Pál Dénes, aki közösségi oldalán egy fényképet is megosztott a kilátásról.

Az énekes igyekszik óvni a rivaldafénytől kislányát. - Csak akkor szoktam a kislányomat megemlíteni, vagy lefotózni, ha valami szuper dolog történik velünk, de nem szoktam mindennap posztolni róla, nem érzem ennek szükségét -nyilatkozta a Borsod Online-nak.

- Nekem ezek a miskolci élmények nagyon fontosak voltak gyerekkoromban is, akkoriban teljesen hétköznapi volt, hogy haverokkal bringára pattantunk, és oda-vissza megjártuk Ómassát. Ha Panna is olyan idős lesz, majd vele is szeretnék kibiciklizni ezekre a helyekre. Diósgyőrben laktam a szüleimmel és egy karnyújtásnyira volt a természet, amit fel lehetett fedezni. Szeretném ezt az élményt neki is átadni. Fontosnak tartom, hogy ő is megismerje, hogy hol nőttem fel, és azt is, hogy megszeresse a természetet – mondta Pál Dénes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!