Zene

2020.04.21. 19:30

Kollányi Zsuzsi ismét nagyot szól

Megjelent az énekesnő legújabb slágergyanús száma, a Bíznod kell.

Zöldi Anikó

Forrás: facebook.com/kollanyizsuzsi

Kollányi Zsuzsi neve nem lehet ismeretlen olvasóink számára, mivel az ózdi rapperrel is hosszú ideje dolgozik együtt. Először a Majka LIVE produkcióban ismerte meg a közönség az énekesnőt. Munkájuk során jó pár közös sláger született, például az Eléglesz, a Valahonnan, vagy a Partykarantén. Míg Majka és Curtis a közös dalok során a rapp vonalat erősítik, addig Zsuzsi az énekhangjával lopta be magát a rajongók szívébe. Az énekesnő életében ez a csapat, hozta meg az áttörést, így vált ismertté, és ezek után csak felfelé vezetett számára az út. Azóta már jó pár előadóval készített duett, például a Kowalsky meg a Vega énekesével, Kowával, de dolgozott együtt a SuperStereo csapatával is és Curtissel is készített közös számot. A Red Bull Pilvaker fellépéseken is szerepelt már. Idén is részt vett volna ezen a koncerten, de a koronavírus miatt ez is elmaradt.

Zsuzsi a legújabb számával kapcsolatban így nyilatkozott: „Ezúttal a meg nem értettségről és a szabadságról énekelek. Sajnos az emberek sokszor nem akarják a valóságot meglátni, az igazságot megtudni, és torzított információk alapján ítélkeznek. Szerintem fontos, hogy mindenki jobban a dolgok mögé nézzen, és mindig keresse a jót. Ezeket a gondolataimat foglaltam szövegbe”.

A zenéhez egy színes, szeretnivaló animációs klip is készült Kenny Fisher rendezésében.

Zsuzsi legújabb száma biztosan magával ragadja a rajongóit.

Hallgassátok meg Ti is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!