Bulvár

2020.03.22. 19:30

Álhíreket terjeszt az ál-Majka

Hamis profillal zaklatja valaki az ózdi rapper ismerőseit.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Fotó: Vajda István

A csaló az egész országot foglalkoztató és félelemben tartó koronavírussal kapcsolatban is riogatja az embereket kéretlen üzeneteiben. Majka a követői segítségét kérte, mivel ő hiába jelezte a Facebook munkatársai felé, hogy visszaélnek a nevével és fotóival, ez idáig nem történt semmi.

„Ez a csávó nem én vagyok. Remélem mindenki rájött, akit zaklat”

– írta az alábbi kép mellé a népszerű zenész hivatalos profilján.

Fotó: Majka hivatalos Facebook oldala

Úgy fest, rajongói nem restek, öt nap alatt többen is megosztották és hozzászóltak, akik igyekeznek segíteni kedvencüknek. Segítsünk mi is Majkának néhány kattintással, hiszen megyénk szülötte, és jelen helyzetben biztosan kitelik az időnkből is.

„Egy ilyen ügy akár évekig is elhúzódhat, és amennyiben nem indul nyomozás, úgy a sértett félnek kell az eljárási illetéket is fizetnie a bíróságon. Tapasztalatom szerint sajnos kevés esetben találják meg az oldal üzemeltetőit, így anyagi kártérítés ritkán van” – mondta az egyik országos napilapnak korábban dr. Szilágyi Roland ügyvéd a hasonló esetekről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!