Koncertbeszámoló

2019.12.02. 19:00

Soha nem elég a rockból!

Ismét nagy siker volt a szombati rock buli a Collinsban, ahol ezúttal a Későn Szóltál zenekar lépett fel.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Fotó: Bukovenszki-Nagy Eszter

Az előző heti nyitó koncert teltháza után sejteni lehetett, hogy a miskolci rockszeretők újból megtöltik a klubot. A Későn Szóltál zenekar koncertjén ugyancsak szép számban vettek részt az érdeklődők, megint alig lehetett mozdulni. A jó buli receptjét ismeri a banda: olyan jól ismert kedvencekkel szórakoztatták a közönséget, mint a Soha nem elég a P. Boxtól, a Kopasz kutya a HBB-től, de nem maradhatott ki a repertoárból az Edda sem. Emellett a saját dalaik is a klasszikus hard rock stílust képviselik, szóval borítékolható volt egy igazi táncolós őrület. A meccs után jó pár szurkoló is becsatlakozott Diósgyőr mezekben, kicsit furcsa volt a motorosok bőrdzsekijei között fel-felbukkanó piros-fehér sálak kisebb csoportja, de örültünk neki, hogy a Későn Szóltál így összehozza az embereket.

Bár azt hihetnénk, hogy inkább a harminc pluszos korosztály képviselteti magát többségben az ilyen koncerteken, sok fiatal is csápolt a tömegben, ami azért örvendetes, mert ez azt bizonyítja, hogy még mindig van igény erre a fajta zenére.

– Nagyon jól éreztük magunkat, láthatóan a közönség is, jó sokan voltunk. Kellemes kis koncert volt itt a Collins Clubban, ahol most léptünk fel először. Igyekszünk minden felkérésnek eleget tenni, előfordul, hogy egy hétvégén három bulit is vállalunk – mesélte a koncert után Veres László, a zenekar énekese. – A mai bulin a program 70 százaléka feldolgozás volt, noha ez a nyári időszakban jellemzőbb, falunapokon például, amikor a közönség nem feltétlenül célirányosan miattunk jön. De hívtak már bennünket nyolcadikos ballagásra, a fiatalember minket kapott ajándékba. Azóta állandó látogatója a koncertjeinknek, most is itt van. Egyre több embert látni Későn Szóltál zenekaros pólóban, ami szintén nagy öröm számunkra, hogy a rajongótábor egyre csak duzzad. A Facebook oldalunkon lehet pólót rendelni, ha valaki szeretne abban feszíteni a következő bulinkon – folytatta. – Reménykedtünk abban, hogy ma este is sokan lesznek, mert utoljára a Múzeumok Éjszakáján, a nyár közepén játszottunk Miskolcon. A környéken sokat koncerteztünk motoros találkozókon is, de özönlöttek a kérdések az oldalunkon, hogy mikor lépünk már fel a városban, szóval itt volt az ideje. Januárban egyébként szeretnénk elindítani a Későn Szóltál klubot a Vörösmarty Művelődési Házban, előre láthatólag január 24-én lesz az első alkalom, amit rendszeresen szeretnénk majd megrendezni – fejezte be az énekes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!