Koncertajánló

2019.12.24. 18:00

Latin zenés, táncos est a Collinsban

Hajnalig tartó latin zenei kavalkádra várják a műfaj szerelmeseit.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Forrás: A zenekar fotója

A LatinProjekt varázslatos latin hangulatot varázsol koncertjeikre, amit a miskolci közönség is megízlelhet december 27-én pénteken. A fülbemászó dallamokat hangszeres virtuozitással ötvözve, egyedülálló módon gitár-trombita előadásában hallhatja a közönség. A műsor nagy részében Szűcs Antal Gábor latin szerzeményei hangzanak el. Gitáron közreműködik Füvessy Norbert (Miskolci Illés Emlékzenekar, Szűcs Antal Gábor latingitár-est partnere), trombitán pedig Bereznay András (Sky Fanatic).

– Alapvetően ez egy továbbgondolása a Szűcs Antal Gábor latin-estjének, az ő dalai hallhatóak, melyeket teljesen áthangszereltünk gitárra és trombitára. Ezt a műsort egészítjük ki a saját elképzeléseinkkel, hiszen a trombita kinyitja a lehetőségeket más irányokba is, azonban maradunk a latin iránynál – avat be a részletekbe bennünket Füvessy Norbert. – A Totya által használt zenei bázist használjuk mi is, hogy színvonalas műsorral állhassunk elő, igen komoly hangszeres munka van egyébként a koncepcióban. Idén februárban alakult a formációnk, de már most látjuk, hogy nagyon ígéretes produkció, ez már a tizenkettedik bulink lesz. Az eddigi tapasztalat, hogy a közönség nagyon szereti, amit csinálunk, mert illik egy gasztrorendezvényre is háttérzenének a kellemes beszélgetésekhez, de azok sem csalódnak, akik egy kis táncra vágynak, sokan pedig csak megfigyelőként vesznek részt a koncerten.

Akár a gitárpengetés a gyengéd, akár riszálnál egy jót péntek este, ez a buli biztosan jó választás lesz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!