klippremier

2019.12.19. 13:00

Érzelmes és fülbemászó dal ByeAlextől

ByeAlex ismét Hiróval állt össze, de most nem luxusmárkákról zenélnek, hanem egy érzelmes és nagyon fülbemászó dalt írtak.

Szomorú szöveg, egy meglepő közreműködő előadó, izgalmas képi anyag: ezek mind megtalálhatóak a ByeAlex és a Slepp legújabb klipjében. Az X-Faktor győztes mentora egy fájdalmas szakításról írt dalt, amihez egy mozgalmas és filmes videó is készült. Az énekes egy gyönyörű lány társaságában Bonnie és Clyde-ot megszégyenítő gengszter románcba bonyolódik.

Alex már dolgozott együtt a nagy sikerű AK26 formáció mindkét tagjával: Giajjeloval 2019 elején adták ki az Anya című dalát, a rap duó másik tagjával, Hiróval közösen készítette el a „korskorskors” című slágert, aminek akkora sikere lett, hogy még a Michael Kors márka egyik reklámjába is bekerülhetett.

Ezúttal ismét Hirót választotta közreműködőnek új szerzeményéhez, az Így hagysz elhez. A track villámgyorsan ugrott a Felkapottak lista élére a Youtube-on, és azonnal a rajongók új favoritjává vált.

ByeAlex hat éve robbant be a köztudatba Kedvesem című dalával, amivel méltón képviselte Magyarországot a 2013-as Euróvíziós Dalfesztiválon. Azóta folyamatosan ontja magából a nagyobbnál nagyobb slágereket – a produkcióhoz olyan közkedvelt dalok köthetők, mint a már a YouTube-on 20 milliós megtekintésnél járó Még mindig…, vagy az alig 2 hónapja megjelent Lombok című dala, aminek klipjét már több mint 2,8 millióan látták a legnagyobb videómegosztón!

Nézzétek meg a klipet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!