Buliajánló

2019.11.28. 16:00

Bulira buli következik

Anna and the Barbies 15 éves jubileumi koncert, Későn Szóltál-koncert és még sok más szuper buli lesz a hétvégén.

Forrás: Későn Szóltál Facebook oldala

November 28., csütörtök

20.00 Kisavas akusztik a miskolci Cornerben

A belépés ingyenes. A helyszínen lehetőség nyílik 500 forinttal támogatni a zenekar új nagylemezének felvételét adományládába helyezett bankóval.

A zenekar tagjai: Papp Dénes – ének, gitár, Szilágyi Levente – basszusgitár, vokál, Czirják Tamás – dob. A Kisavas a miskolci városrészről kapta nevét 2009-ben. A Bront zenekar utódaként jött a világra. 2010-ben készült egy kislemez, mely hat számot tartalmaz, és a Lakossági Underground címet viseli. Közreműködtek: Ben Scott (billentyű, a Városi legenda című dalban), Fáy Ádám (szaxofon, hegedű), Papp Dénes (gitár, ének), Szilágyi Levente (basszusgitár, ének), Tóth Máté (dobok, ének). A felvételek a HangArt Stúdióban készültek, a lemezborító Juhász Dániel és Augusztin Nándor munkája. 2011-ben Ruszkai Nóra és Nagy István Négy lábbal a földön című dokumentumfilmjéhez készített zenét a Kisavas. A filmzene akusztikus hangszerelésű, instrumentális zenei aláfestések sorozata, kivétel a film végén elhangzó Koldus című betétdal. Közreműködtek: Ben Scott (billentyűk, gitár), Papp Dénes (gitár, ének), Szilágyi Levente (basszusgitár), Tóth Máté (dobok). A felvételek a Mumusfészek stúdiójában készültek. 2014. január 1-jén került nyilvánosságra a Szívrulett című album, amely tíz dalt tartalmaz. Közreműködtek: Jobbágy Bence (gitár, vokál), Károly Tamás (perka, az Üveghegy című számban), Papp Dénes (gitár, ének), Szilágyi Levente (basszusgitár, vokál), Tálas Áron (dobok). A dobfelvételeknek a Corner Stage adott otthont, a felvétel többi része a HangArt Stúdióban készült. Az album borítóját Kató Tamás készítette. 2018. május 20-án, pünkösd vasárnapján rögzítettük Pünkösdi királyság című kislemezünket Miskolcon a Factory Arena egyik csarnokában. A lemezfelvételt a Redsun Recordingsnak köszönhetjük, a dalokhoz köthető, itt és ekkor készült képanyag Gyöngyösi Gábor és Tarjányi Tamás munkája.

November 29., péntek

20.00 Érzelmek éjszakája a miskolci Collins Clubban

A lemezjátszóknál: DJ Joo

Aki szereti az érzelmes zenét, annak a Collinsban a helye ezen az estén.

20.00 Anna and the Barbies 15 éves jubileumi koncert a miskolci Helynekemben

Vendég: Loyal

Pásztor Anna

Az Anna and the Barbies 2004 őszén Budapesten alapított magyar zenekar. Alapítói az MC Jammin (Balkan Fanatik) néven is ismert Pásztor Anna énekes- és színésznő, valamint testvére, Pásztor Sámuel. A megfelelő zenésztársak megtalálását (megalakulása óta több tagcserén is átesett) és a rövid, 2-3 hónapos próbaidőszakot követően kezdtek koncertezni. Mindjárt a harmadik fellépés egy nagyszabású, egész estés r’n’b, hiphopkoncert volt a Moulin Rouge-ban rengeteg sztárvendég kíséretében, amely során felfigyelt rájuk egy angol menedzser, akinek segítségével 2005 tavaszán megjelent az első, Passionfruit című, angol nyelvű lemez, az amerikai CD Baby online zeneterjesztő hálózatnál. Az elkészült anyagra felfigyelt többek között a hazai CLS Music kiadó, akivel hamarosan megkezdődtek a tárgyalások az együttes szerződtetéséről és egy magyar nyelvű lemez elkészítéséről. Utóbbi 2007-re realizálódott, a kiadóval kötött szerződés formájában. Ez év szeptemberére készült el az első magyarországi lemez Medallion címmel, melynek Tangó című dalára még a nyár folyamán klip is készült, amelyet a 2007 őszén frissen induló hazai MTV műsorára is vett, és közel három hónapig napi rendszerességgel játszotta.

22.00 Paloma Latin Night – Viva Miskolc! a Rockwell Klubban

A nagy sikerű latin bulisorozat Miskolcra érkezik, a város legmenőbb szórakozóhelyére.

Hűsítő koktélok, forró dallamok, a város legcsinosabb hölgyei és az őket megtáncoltató férfiak. Táncolj összesimulva egy egész éjszakán át a Rockwell falai között kiszemelteddel a jelenlegi legmenőbb reggaeton és latin zenékre! Rengeteg meglepetéssel, különleges koktélokkal és az őszi szezon egyik legforróbb éjszakájával várunk.

November 30., szombat

21.30 Későn Szóltál koncert a miskolci Collins Rock Klubban

A fergeteges nyitókoncert után újabb helyi banda szórakoztatja a nagyérdeműt.

A banda négy éve alakult, saját dalaik mellett a 70-es és 80-as évek magyar rockzenéit játsszák, sajátos és mai hangzásban. Kicsit családi vállalkozás is ez, hiszen a dobos és a gitáros apa-fia páros: Bencsik Dávid „Kobold” mellé fia, Bencsik Dániel Tamás is beugrik olykor zenélni. A városban jól ismert veterán zenészekből áll egyébként a banda: Bencze Attila gitáros és zenekarvezető, Veres László Tibor énekes, Farkas Ferenc basszusgitáros. Repertoárjukban olyan jól ismert és népszerű együttesek dalai szerepelnek, mint például az Edda, a P. Mobil, a Dinamit, a Beatrice vagy a Korál. „A recept a régi, a hely új, a barátság változatlan, a szeretet nő! Szokásos barátkozós, együtt éneklős bulira várunk benneteket! Régi és új dalokkal, humorral, hangok versengésével. Gyertek, vessük meg a lábunkat a Collinsban együtt!” – invitálja a zenekar az érdeklődőket a Facebook-eseménynél. „Most szombaton kétszer egy órát játszunk majd, rengeteg új, korábban nem hallott feldolgozással készülünk. Ahogy említettük, a közönséggel közösen szeretnénk majd alakítani az este nagyobb részét, szeretnénk, ha ők is részt vennének benne. Egyébként egy pörgős, táncolós, jó hangulatú és bulis koncertet fogunk adni” – avatott be a részletekbe bennünket Bencsik Dávid „Kobold”, a Későn Szóltál dobosa.

22.00 Nextapes pres. Metha a miskolci Helynekemben

Line up: Metha, Dave Wincent, Zemar Kambas, Shywer

Metha

Metha hazánk egyik legismertebb underground lemezlovasa és producere. 17 éve játszik saját estjein, valamint a legnagyobb magyar fesztiválokon, de német svájci, moszkvai, szlovák, francia és ibizai rendezvényen is megfordult már több ezer fős közönség előtt. Kiváló kapcsolatrendszerrel rendelkezik, melynek köszönhetően nemzetközi karrierje egyre gyorsabban ível felfelé. A BE MASSIVE records tulajdonosa, partisorozata is ezt a nevet viseli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!