Krimi

2024.04.21. 15:39

Hírek érkeztek az ötödikről kizuhant csepeli kisfiúról (videó)

A gyermek egyik rokona árult el részleteket Jonatán állapotáról.

MW

14 méter magasról esett ki a kisfiú

Forrás: Bors

Fotó: Oszlányi Gyöngyvér

Mint arról korábban hírt adtunk, egy hároméves kisgyermek pénteken - eddig tisztázatlan körülmények között - kizuhant a család ötödik emeleti lakásának ablakából. A csöppség csodával határos módon életben maradt, mert esését felfogták a ház előtti bokor. 

Ez az egy nagyobb bokor van a ház előtt, csoda, hogy éppen erre esett a kisfiú
Fotó: Oszlányi Gyöngyvér / Forrás: Bors

A legfrissebb információk szerint a kisfiú túl van az életveszélyen, állapota stabilizálódott. Mint ahogy a Ripost az elsők között számolt be róla, péntek délután 4 óra körül a mentősök életveszélyes állapotban vitték kórházba a kisfiút, aki több mint 14 méter magasból zuhant a bokorra - írja a Ripost. 

Többféle sérülést szenvedett

Az orvosok is isteni csodának tekintik a történetet, hiszen egy ilyen esést nagyon kevesen élnek túl. A lakás alatt egyetlen bokor volt tízméteres körzeten belül, erre esett rá a kisfiú. A család a sors kezének a közbeavatkozását látja, hogy a gyerek túlélte a balesetet.

A kisfiút lélegeztetve szállították a kórházba, mivel a tüdeje is megsérült. Kiderült, hogy a lépét erős trauma érte és vérzett. Szerencsére a gyerek állapota azóta sokat javult.

Megszűnt a tüdejében a nyomás, így már segítség nélkül is megy a lélegzés és a lépe sem szivárog. Szerencsére túl van az életveszélyen

tudta meg a Ripost az egyik közeli rokontól, hogy van most Jonatán. 

"Három bordája eltörött és a vállán is komolyak a zúzódásai, ami nagyon fájdalmas és a testén is sérülések vannak, de reméljük, hogy hamarosan kiengedik majd a kórházból" - tette hozzá a rokon, aki ott volt a gyerekkel a kórházban, de kérte, hogy a nevét ne írjuk le.

A rossz ablak lehet a hibás

Az egyik, helyszínen lévő szomszéd látta is, hogyan látják el a mentősök kisfiút, aki nyöszörgött minden érintésnél.

Amikor megmozdították a gyereket, aki a hátán feküdt kicsavart pózban, azonnal sírni kezdett, annyira fájt neki. Ott feküdt szegény rövidnadrágban és egy pólóban, még cipő sem volt rajta. Biztos vagyok, hogy az angyalok is segítik a kisfiút, mert egy ilyen esést lehetetlen túlélni. Mondtam is a lányomnak és a fiamnak, hogy kezdjenek el imádkozni Jonatánért

– emlékezett vissza a történtekre Ági, aki jól ismeri a családot.

Ebből az ablakból zuhant ki a kis Jonatán
Fotó: Oszlányi Gyöngyvér / Forrás: Bors

A ház lakói döbbenten állnak az események előtt, keresik a magyarázatot. A szemközti épületben lakó asszony is látta az eseményeket, ő a rossz ablakot hibáztatja a történtekért.

"Többször láttam a kisfiút az ablakban, aggódtam is miatta, nehogy kiessen. Szerintem ez a régi billenős ablak életveszélyes én sem érzem magam biztonságban, amikor az ablakot pucolom" - mondta Erzsébet.

A rokonok szintén csodának tartják, hogy a kisfiú túlélte a zuhanást, és a biztató jelek szerint minden esély megvan a felépülésére. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában