Krimi

2024.04.30. 10:34

Bőnyi tragédia: elcsukló hangon mesélt a történtekről egy osztálytárs

Egy bőnyi iskolában egy 12 éves lány megkéselte osztálytársát.

MW

Fotó: Origo / Ladóczki Balázs

Borzasztó tragédia történt hétfőn egy bőnyi iskolában. Az első szünetben egy 12 éves lány megkéselte lány osztálytársát, a gyerek életveszélyes, de stabil állapotban van. 

Az Origónak a bőnyi iskola egyik diákja, a késelő lány osztálytársa azt mondta, hogy a lány szülei gyakran veszekedtek, az édesapa rendszeresen megverte a kislány édesanyját. A gyerek emiatt többször elszökött otthonról, a tragédia előtti este is. 

A fiú azt mondta, a lányon nem látszott, hogy zaklatott lenne, de már a tragédia előtt is többször összeveszett azzal az osztálytársával, akit megkéselt, és velük is többször agresszív volt.

A lányok az első óra utáni szünetben csak ketten maradtak a teremben, ekkor történt a tragédia.

A lapnak egy helyi asszony azt mondta, nem messze laknak a késelő lány szüleitől, gyakran látja őket reggelente, de nem hitte volna, hogy ilyesmire képes lenne. Az asszony azt is hallotta, hogy vasárnap este rendőrök jártak a háznál, de hogy miért, azt nem tudta.

A kisalfold.hu azt írja, az elkövető, B. Katalin őrizetben van, a nyomozás zajlik, a rendőrség sokakat kihallgatott. Mivel a bőnyi iskolában késelő kislány nincs 14 éves, még nem büntethető, de ha a 12. életévét betöltötte, javító-nevelőintézetbe kerülhet tette miatt.

Folytatódott a tanítás a bőnyi iskolában

Az iskolában a tragédia ellenére kedden folytatódott a tanítás, három szakember tréningeken segít feldolgozni a történteket nemcsak a gyerekeknek és a tanároknak, de azoknak a szülőknek is, akik igénylik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában