Bulvár-celeb

2023.08.27. 05:00

Egy emberként hördültek fel rajongók, nem érdekli őket L.L. Junior magyarázkodása

A közúti veszélyeztetésre nincs mentség, népharag zúdult rá és G.w.M-re.

MW

Forrás: Instagram

Mint arról már írtunk, L.L. Junior és zenésztársa, G.w.M csütörtök éjszakai, belvárosi száguldozásáról maga Junior tett közzé egy felvételt az Instagram-oldalán. A videó hatalmas port kavart és a kedélyek azóta sem csillapodtak.

Főleg azért, mert úgy tűnik, hogy próbálják elbagatellizálni a tettüket. Azt mondják, ők csak élik az életüket, és arra kérik a követőket és a sajtót, foglalkozzanak inkább a gyakori jótékonykodásukkal.

Az internet népének  azonban mindez nem magyarázat, az üzenet nem terelte el a figyelmüket a lényegről. A kommentelők többsége úgy véli, két ilyen ismert előadónak példát kellene mutatni, nem pedig túllépve a sebesség korlátozást száguldozni a Petőfi hídon, kockáztatva egy halálos kimenetelű balesetet, amit többnyire mindig egy vagy több ártatlan ember szenved el. 

A hír megjelenése után nem kellett sokáig várni, meg is érkezett először L.L. Junior, majd G.w.M összehangolt válasza az ügyben.

Ítélkezés helyett csak fele annyit adományoznának, mint mi, már szebb lenne a világ. Mi ezen adományozások nagy részét csendben tesszük. Nem volt sem versenyzés, sem „jaszkarizás”, sem erre biztató célunk a fiatalok felé – írta közösségi-oldalán Junior, aki az általa közzétett felvételen láthatóan 100 km/h-val száguldott. A reakciójára a kommentelők is beindultak...

Forrás: Instagram

"Hogy jött ide az adományozás? Ezek szerint ők adományoznak, ezért mindent megtehetnek. Aki meg nem, az fogja be a pof*ját. Jó Isten gyere le" – akadt ki egy netező.

L.L. Junior ezen üzenetével csak olajat öntött a tűzre. Ráadásul sokan csalódtak is benne, hiszen a korábban, a családjában történt tragédia miatt, szerintük sokkal óvatosabbnak kéne lennie.

"Imádom L.L. Junior ész osztását. Ha jól emlékszem a fia is egy sajnálatos közlekedési balesetben hunyt el. Ugyan nem ő volt a hibás, sőt egy szerencsétlen sz*r baleset volt, de neki kb. nagykövetként kellene dumálnia a biztonságos közlekedésről!" – írta felháborodva és csalódottan egy követő.

 

Forrás: Instagram

A zenész mindezek után, arra biztatott mindenkit, hogy a bírálatok helyett, inkább kezdjenek el élni, de ezzel sem nyerte el a „közönség” tetszését.

Éld úgy az életed, hogy mi is élni akarunk... nem akarom, hogy elüssön engem, vagy egy hozzám közel álló személyt egy ilyen felelőtlen forma...

 – akadt ki Junior válaszán egy kommentelő, akihez mások is csatlakoztak.

Forrás: Instagram

"Drága Juni, itt ha valakinek nincs élete, az szerintem az, aki kényszert érez insta sztorikba felpakolni, hogy b*szatja a Petőfi hídon a haverjával. Hány éves vagy, 20, b*zdmeg? Szánalmas!"

"Már élünk, Seniorkám. És szeretnénk még tovább is, éppen ezért kérünk titeket, hogy ne száguldozzatok a megengedett sebesség duplája felett a belvárosban" – szólította fel az énekest a közúti szabályok betartására egy Redditező.

Hogy mit mond a száguldozásukról a vezetéstechnikai oktató és szakértő, kiderül a Bors cikkéből. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában