Bulvár-celeb

2023.07.04. 05:00

Rettentő dühös Solti Ádám és felesége, valaki kitette a netre a születendő babájuk nevét

Egy rajongó kicsit túlzásba vitte a nyomozást.

MW

Forrás: Instagram

Solti Ádám és felesége, Berni megpróbáltatások során van túl. Elég csak a tavalyi megcsalási botrányra gondolni. Solti még 2010-ben került közelebb egy rajongójához, időközben megismerkedett Bernivel, akit feleségül is vett. Azonban Ádám házas emberként sem szakította meg a viszonyát, a másik nő lett a szeretője.

Bár bevallása szerint csak évente párszor látogatta meg a nőt, 2020-ban megszületett közös gyermekük, miközben Bernivel évek óta küzdöttek egy babáért.

A színész azonban már lezárta a múltat, és csak a jövőre koncentrál a feleségével együtt. A számtalan sikertelen próbálkozás után, 2023-ban végre bővül a családja egy kisfiúval - derül ki a Bors cikkéből.

Kiderült a baba neve

Egy önjelölt "detektív" a Redditen publikálta a nyomozását, kiderítette, hogy mi lehet majd Solti Ádám és Berni kisfiának a neve. A rajongó elképesztő részletességgel végezte el a kutatómunkát, minden apróságra figyelt, még annak a dekoratőrnek a posztjait is átfésülte, aki a sztárpár babaszobáját megálmodta.

Berni megosztotta az egyik babaszoba dekort, aztán véletlenül követtem az alkotót is. Szerintem Benjamin lesz a kisfiú neve

– írta a "nyomozó".

A hírek hamarosan eljutottak szülőkhöz is, akik azonnal cáfolták az értesüléseket.

 Nem szoktam az ilyenekre reagálni, mert értelmetlennek tartom ezzel tölteni az időmet - mondta a kismama. Nem tudom, más miért nem gondolja ezt ugyanígy, mikor neki áll nyomozni. (...) A lényeg: nem Benjamin lesz a kisfiúnk neve.  Nem azért nem tettem még közzé a nevét, mert egy újságnak fogjuk eladni, hanem mert még szeretnénk megtartani magunknak, ahogy minden mást is vele kapcsolatban. Most is és a jövőben is 

– fakadt ki az Instagram oldalán Berni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában