Különleges időszak

2022.03.07. 05:48

Rúzsa Magdi 24 órás készenlétben – „Most még nehéz, mindenki fáradt”

A három újszülöttet háromóránként kell etetni, így valaki mindig ott van az énekesnő mellett, hogy a segítségére legyen.

Rendhagyó interjút adott a Borsnak az énekesnő, aki pár napja vihette haza a február elsején született hármas ikreit, Lujzát, Kevét és Zalánt. Magdinak nyilvánvalóan egy szabad perce sincs, így a kérdéseiket írásban küldték el, a válaszok pedig hangfájlban érkeztek. Így volt részük abban a szerencsében, hogy a külvilágból elsőként ők hallhatták a babák angyali hangját.

– Nagyon jó itthon lenni végre – hallatszik Magdi hangja, mögötte pedig egy vidám kis fickó gügyögése.– Nyilván három babához kell segítség, hiszen nincs annyi kezem. Folyamatosan figyelni kell, így valaki mindig itt van mellettem. Hála Istennek nagy a család, mindenki segít.Illetve az unokahúgom állandó jelleggel itt van velem. Éppen gőgicsél az egyik baba – teszi hozzá végtelen szeretettel a hangjában Rúzsa Magdi.

 

Nem egyszerű helyzet

 

A családi összefogás az énekesnő szerint a legnehezebb időszakban is átsegíti őt és a férjét. Magdiék egyik napról a másikra lettek nagycsaládosok, ami hatalmas változást hozott az életükbe, de szerencsére már a kórházban elsajátíthattak sok mindent ahhoz, hogy otthon gördülékenyen menjenek a dolgok.

– A napi rutinunk ugyanaz, mint amit a kórházban megtanultunk – folytatta az énekesnő. – Szerencsére sikerült átültetni idehaza is, így nem vagyunk teljesen elveszve, tartjuk a tempót. Pihenni persze most még nincs idő, háromóránként etetjük a babákat, úgyhogy nem nagyon alszunk… Nyilván mindenki fáradt, a férjem is rengeteget segít, úgyhogy nem egyszerű – mondta Magdi, majd így folytatta:– De, tisztában vagyunk vele, hogy ez egy ilyen időszak, mindenkinek nehéz, nyilván, de ugyanakkor olyan sok szeretetet kapunk, hogy senki sem panaszkodik az erőltetett tempó miatt.

Három gyerek, háromféle személyiség

 

A babákkal még csak most ismerkednek a szüleik, de már most látszik, hogy ki milyen pozíciót foglal magának az épp kialakuló hierarchiában. Bár Magdi nem árulja el, hogy az egy szem lánya, vagy épp a két fiú közül az egyik tör falkavezéri pozícióra, annyit megtudhattunk, hogy tényleg igaz az, hogy hiába csinálnak mindent egyszerre és ugyanúgy, az ikrek között akkor is komoly személyiségbeli különbségek vannak.

– A picik nagyon jó viszonyban vannak egymással, már most jó testvérek, és persze látszik, hogy melyiküknek milyen a természete. Igyekszünk is alkalmazkodni az igényeikhez – mondta az énekesnő, aki abba is beavatta a Bors olvasóit, hogy milyen hatással van a babákra a zene.

– Rengeteg zenét hallgatunk, én is szoktam dudorászni nekik. Lenyugtatja őket. A nagy kedvenceket hallgatjuk, azokat, amiket a terhesség alatt is hallgattam.

 

Talpraesettnek kell lenni

 

Magdi nem titkolja, hogy nagyon sok segítséget kap más olyan anyukáktól, akiket szintén hármas ikrekkel ajándékozott meg a sors.

– Több hármasikres anyukával is kapcsolatban vagyok, nagyon sok hasznos tippet kapok tőlük. Nagy segítség ez nekem, hiszen ők már túl vannak ezen az időszakon, így tudják, hogy mi rá a megoldás – mondta Rúzsa Magdi, majd hozzátette:– Három baba az ugye nem egy… Tettre késznek kell lenni, gyorsnak, talpraesettnek, kreatívnak. Nem mondom, hogy nem kihívás ez az egész, de mindenkire annyit tesz a Jóisten, amennyit elbír.

Anya is, énekesnő is

 

Magdi a szakmai karrierjével kapcsolatban azt mondja, hogy attól még, hogy nagycsaládos édesanya lett, továbbra is énekesnő marad. A nagy visszatérése július elsején lesz a Budapest Parkban. De vajon tart-e attól, amikor párhuzamosan kell egyszerre helytállni? 

– Nem félek a jövőtől! Előre dolgoztam rengeteget, hosszú hónapokon át terveztük, hogy miként lesz a koncertezés. A hétvégéken lesz egy-egy fellépésem, ezt abszolút úgy alakítottuk ki, hogy nekem megfeleljen.Teljesen összefog a család, ezért nincs mitől félnem. A legnagyobb támaszom is támogat, ő pedig a férjem, aki teljes mellszélességgel mellettem van.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!