már nevet is választottak neki

2021.01.05. 11:20

Veszélyeztetett terhesként első gyermekét várja a magyar sztár

Két gerincsérve megnehezítheti első gyermekének világra jövetelét.

Forrás: Shutterstock

Veszélyeztetett terhesnek számít a kora miatt Karsai Zita, ráadásul a Megatáncban megismert népszerű művésznek két gerincsérv is nehezíti a mindennapjait. Zita örömmel vállalt babát szerelmével, ám tudja, problémái a szülést sem könnyítik meg.

„Félek a természetes szüléstől, mert két gerincsérvem is van, egy nyaki és egy lumbális, az utóbbival ráadásul az utóbbi 3-4 évben sokat szenvedtem, már szteroidot is írtak fel a kezelésére. A mozgás viszont sokat segít, akkor romlik az állapotom, amikor valamiért hosszabb ideig nem táncolok és sokat ülök„ – nyilatkozta a Blikknek a Ripost szemléje szerint a már a 23. hétben járó táncművész, aki a múlt hét végén búcsúzott a TV2 zenés show-jától, a Nicsak, ki vagyok!-tól.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

Ám mivel az adásokat még nyáron vették fel, a Méhecske jelmezbe bújó Zita még gond nélkül színpadra állhatott, áldott állapotba ugyanis csak később került. Az évek óta Németországban élő Zita, aki egyelőre csak annyit árult el kedveséről, hogy Magyarországon ismerte meg, tavaly január óta alkotnak egy párt és olyan nagy volt köztük az összhang már az első pillanattól fogva, hogy nem sokat gondolkodtak a gyermekvállaláson.

A boldog kismama Németországban hozza világra kislányát, akinek már a nevét is kiválasztották kedvesével.

„Miután Lili megszületett, addig Magyarországon leszünk és csak itthon dolgozom, maximum online órákat tartok, ahogy mostani időszakban is. Eddig mindent a szakmám írt felül, hogy táncosként kiteljesedjek, most hogy úgy érzem, kijártam az utam, most már a családalapítás az első” – mondta Zita, akit rengeteg rosszullét és hányinger gyötör éjszakánként.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!