haon-sportoldal

2011.11.01. 11:04

Az MVFC legyőzte a Rába ETO-t!

Berettyóújfalu - A hazaiak szép sikert arattak a már-már mumusnak számító győriek ellen.

Berettyóújfalu - A hazaiak szép sikert arattak a már-már mumusnak számító győriek ellen.

Nem kis bravúrt hajtott végre az MVFC Berettyóújfalu férfi futsalcsapata hétfő este: legyőzte a bajnoki címvédő Rába ETO-t. Azt a győri gárdát, amelyik ellen az utóbbi években mindig presztízsmérkőzést vívott, és amelyik ellen nem sikerült nyernie – a döntetlen volt a legjobb eredménye. Hétfő este a berettyóújfalui Pálfi István Rendezvénycsarnokban megszakadt ez a rossz sorozat: a nagy érdeklődésre számot tartó találkozón 7–3-ra győzött a Mezei-Vill.

A közönség jó színvonalú, izgalmas, gólban gazdag meccset láthatott. Az első félidő végén még „csak” 2–1-re vezetett a hazai együttes, a második játékrészben azonban sikerült igen meggyőző különbséget kialakítaniuk a bihariaknak. Ebben jelentős szerep jutott Michelzinhónak, aki összesen hat gólt szerzett a rangadón.

A bajnokság következő fordulójában, november 7-én, hétfőn a Rubeola FC Csömör vendége lesz az MVFC.

HBN

A tények

MVFC Berettyóújfalu–Rába ETO 7–3 (2–1)

 Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok, 1000 néző, vezette: Farkas, Solymosi, Janitz.

MVFC: Pallai – Lovas, Nagy I., Trencsényi, Michelzinho. Cserék: Leo Mendes, Gál, Nagy R., Póta, Nagy T., Szabó P., Tihanyi. Edző: Turzó József.

Rába ETO: Matkovics – Hernandez, Al-Ioni, Dobre, Cardoso. Cserék: Harnisch, Dróth, Lódi, Gyurcsányi, Csopaki, Szeghy, Bárdosi. Edző: Artur Fernando Dos Santos Melo.

Gólszerzők: Michelzinho (4. perc), Nagy T. (5. p.), Harnisch (18. p.), Michelzinho (23. p.), Harnisch (27. p.), Michelzinho (33. p.), Michelzinho (34. p.), Gyurcsányi (34. p.), Michelzinho (37. p.), Michelzinho (40. p.).

Sárga lap: Dróth (15. p.), Matkovics (20. p.).

Piros lap: Dobre (40. p.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!