Hajdú-Bihar

2013.02.25. 09:11

Színház jelelve Debrecenben - ingyen

Debrecen - Rendhagyó és ingyenes színházi előadásra hívják a siketeket és hallássérülteket: mégpedig A gyertyák csonkig égnek című darabot nézhetik meg március 7-én Debrecenben azok az érdeklődők, akik a hagyományos színházi előadásokat hallásproblémájuk miatt nem látogatják.

Debrecen - Rendhagyó és ingyenes színházi előadásra hívják a siketeket és hallássérülteket: mégpedig A gyertyák csonkig égnek című darabot nézhetik meg március 7-én Debrecenben azok az érdeklődők, akik a hagyományos színházi előadásokat hallásproblémájuk miatt nem látogatják. Az előadás - az Acusticus Halláscentrum szervezésében - mindenki számára nyitott és ingyenes, a bemutatót a Hajdúsági Jelnyelvi és Kommunikációs Központ jeltolmácsai kísérik. A jegyek a Bem tér 14. szám alatt vehetők át (az előzetes e-mailes jelentkezés az [email protected] címre nagyban megkönnyíti a munkát).

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!