Hajdú-Bihar

2013.02.22. 10:31

Farsang az Apáti iskolában

Körösszegapáti - Vidám szórakozásé volt a főszerep a körösszegapáti általános iskolában. Télűző farsangi karnevált szerveztek a tanulók a pedagógusok segítségével.

Körösszegapáti - Vidám szórakozásé volt a főszerep a körösszegapáti általános iskolában. Télűző farsangi karnevált szerveztek a tanulók a pedagógusok segítségével.A jelmezesek a zsűri és a közönség előtt elvonult, majd a színpadon szerepeltek. Nem volt könnyű dönteni, hogy ki kapja az értékes ajándékokat.

Több kategóriában díjazták a jelmezeseket. A legszebb jelmezt készítették Bertalan Alexa első osztályos részére, aki hercegnő volt. Díjat nyert Balogh Dina második osztályos tanuló is. Mulatságos jelmezben volt Szombati Viktor első osztályos tanuló, ő volt Zorro. Litauszki Márton ötödik osztályos tanuló amerikai turista öltözetével nyerte meg a zsűri tetszését. Radics Milán negyedik osztályos hajléktalan jelmezben tetszelgett.

A legötletesebb jelmezt viselte Tóth Kamilla, aki tulipánnak öltözött, valamint Maczó Dorina első osztályos ABBA énekes jelmeze volt, ők első osztályosok. A nagyoknál a nyolcadikos Tokai Dóra és Szabó Szabina postás és kirablója jelmezért kapott díjat. A legijesztőbb jelmezt Víg Szofi hatodik osztályos viselte.

Legmunkásabb jelmezt Bereczki Szabolcs második osztályos és Tóth Dzsenifer negyediki osztályos tanuló készítette. A felsorolásból is kitűnik, hogy a legtöbb jelmez az alsó tagozatos tanulóknál volt, ott is az első osztályos tanulók szerezték meg a legelőkelőbb helyezéseket. Tanító nénijük Kürtiné Tóth Mária együtt a szülőkkel sokat fáradozott azért, hogy gyermekeik jól érezzék magukat ezen a rendezvényen.

Elekes Melinda tanítónő Ludas Matyi, felső tagozatban tanító Pintye Edit tanárnő filteres tea jelmezt készített, mellyel példát mutatott tanítványaiknak.

Sikeres volt a tantestület nő pedagógusainak a karaoke bemutatója, ők egy kedves dallal teremtettek hangulatot a jelmezes bemutató után következő táncmulatságnak.

Nagy sikere volt a tombolahúzásnak is. A főnyereményt Gujné Kiss Mária nyerte.

HBN-Vmirjáncki József

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!