Hajdú-Bihar

2013.01.27. 16:58

Mit kíván tőlünk az Úr?

<span style="font-size: 13px;">Nyíracsád &nbsp;-&nbsp;Négy felekezet hívei imádkoztak az ökumenikus imahéten Nyíracsádon

Nyíracsád  - Négy felekezet hívei imádkoztak az ökumenikus imahéten Nyíracsádon

Január 21-től négy estén keresztül találkoztak a nyírségi település egyházközségeihez tartozó hívek, hogy együtt imádkozzanak a Krisztus hívők egységéért. Mit kíván tőlünk az Úr? Ez volt az idei imahét vezérgondolata, amihez kapcsolódtak az estéről estére elhangzó prédikációk. A közös imádság a református templomban kezdődött, ahol Tóth Elek görögkatolikus parókus atya hirdette Isten igéjét, majd a baptista imaházban gyűltek össze a hívek és hallgatták Ács Ferenc református lelkipásztort. Szerdán a római katolikus templomban Kovács Lajos Zsigmond baptista lelkipásztor szólt a hívekhez. Az ökumenikus imahét zárónapján a görögkatolikus templomban Ács Ferencné református lelkipásztor asszony foglalta össze az együtt töltött imádságos esték üzenetét.

HBN – KZE

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!