Hajdú-Bihar

2013.01.15. 15:52

Közös nyilatkozat a Jobbikkal

Debrecen - Sajtótájékoztató keretében írt alá közös nyilatkozatot Debrecenben hét nemzeti szervezet képviselője. A Jobbik képviseletében Kulcsár Gergely Hajdú-Bihar megyei elnök ismertette az összefogás céljait.

Debrecen - Sajtótájékoztató keretében írt alá közös nyilatkozatot Debrecenben hét nemzeti szervezet képviselője. A Jobbik képviseletében Kulcsár Gergely Hajdú-Bihar megyei elnök ismertette az összefogás céljait.Aláírásával látta el a dokumentumot továbbá Szabó Mihály, a Jobbik Ifjúsági Tagozat megyei szervezője; Sándor Lajos, az Új Magyar Gárda megyei kapitánya; Varga András, a Nemzeti Őrsereg megyei szakaszparancsnoka; Csákvári Lajos, a Szebb Jövőért Egyesület alelnöke; Demeter Pál, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom képviselője; az Erdélyi Magyar Ifjak nagyváradi szervezete részéről pedig Szász Áron.

Kulcsár Gergely elmondta: - Célunk megerősíteni szövetségünket, és a korábbiaknál is aktívabb, szorosabb együttműködés, ugyanis csak összetartva, vállt vállnak vetve tudjuk megvívni harcunkat, mert ellenségeink mindent megtesznek majd, hogy szétverjék a nemzeti mozgalmakat. Fontos nemzeti ügyek mentén közösen fogunk fellépni, hadd említsem meg például a közeljövő egyik aktualitását, ugyanis a március 22-i válogatott mérkőzésre közösen indítunk szurkolói buszokat a megyéből.

Kulcsár Gergely leszögezte: szeretnék, ha országszerte követnék a példájukat a nemzeti szervezetek, aminek egyébként nem látja akadályát.

Az országgyűlési képviselő kiemelte: - Fontos, hogy határon túlról is érkeztek (EMI) nemzettestvéreink, ezzel is nyomatékosítjuk, hogy mi csakis a történelmi Magyarországban tudunk gondolkodni!

A közös nyilatkozat szövege:

„ Azt várjátok hát, hogy amíg ti mindent leromboltok és meggyaláztok, mi ne reagáljunk, hanem tétlenül szemléljük a műveteket, netán még lelkendezve folytatásra is ösztönözzünk titeket? Csakis azért nem vagyunk „reakciósok”, mert a szó nem elég erős, s főképp azért, mert mi a pozitívumból indulunk ki, a pozitívumot képviseljük, a valódi és eredeti értékeket, amelyeknek nincs szükségük a „jövő napjának” fényére. ”

(Julius Evola)

Nyilatkozat

Alulírott szervezetek kijelentjük, hogy Hajdú-Bihar megyében – és remélhetőleg országosan is – az elkövetkezendő időkben az eddigieknél is szorosabb szövetségben fogunk tevékenykedni közös céljainkért, nemzetünk felemelkedéséért és történelmi Magyarország feltámadásáért!

A nemzeti oldal meghatározó szervezetei előtt nehéz időszak áll, hisz tudjuk, az ellenségeink megpróbálják majd minden eszközzel felszámolni a nemzeti ellenállás bástyáit!

Ezért gondoltuk úgy, hogy megerősítjük szövetségünket és a nemzet érdekében közösen lépünk fel, egyesítve a nemzeti oldalt Hajdú-Bihar megyében!

Szövetségünk nyitott más, nemzetben gondolkodó tömörülések előtt is, és bízunk benne, hogy szélesedni fog összefogásunk!

Barak Beáta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!