Hajdú-Bihar

2011.10.05. 11:02

Csalás elkövetőjét keresi a rendőrség!

Debrecen - A Debreceni Rendőrkapitányság, Bűnügyi Osztálya eljárást folytat csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Debrecen - A Debreceni Rendőrkapitányság, Bűnügyi Osztálya eljárást folytat csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Egy debreceni idős hölgy tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki 2011. szeptember 12-én 170.000,- Ft készpénzt csalt ki tőle. A sértett elmondta, hogy egy fiatal nő több alkalommal felkereste a lakásán és elhitette vele, hogy pénzt adott át neki megőrzésre. A sértett ezért a fenti napon az ismeretlen nő társaságában felkereste a számlavezető bankját, hogy a „megőrzésre” átadott pénzét visszaadja az ismeretlen elkövetőnek. A pénzfelvételre a KDB Bankban került sor, ahol az ismeretlen elkövető jelenlétében vette fel a sértett a pénzt. A bank biztonsági kameráinak felvételein látható az elkövető.

A bűncselekmény sikeres felderítése érdekében az elkövető kilétének megállapítására van szükség, ezért a Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a mellékelt képen lévő hölgyet felismeri, jelentkezzen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, munkaidőben személyesen (Debrecen, Budai Ézsaiás u. 4. sz.) vagy telefonon a (52) 516-400, 26-87, 25-70-es melléken, vagy munkaidőn túl a 107-es, vagy 112-es segélyhívók egyikén.

- A Debreceni Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: Kelemen Éva r. hadnagy, sajtószóvivő -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!