Hajdú-Bihar

2008.04.04. 14:55

Dumaszínház: 3 + 1!

<p>Debrecen – Újra a Stand Up Dumaszínház humoristái szórakoztatják a közönséget április 10-én este a Lovardában.&#160;Ám a&#160;stabil hármas felállás a jövő héten&#160;felborul:&#160;4 fiatal poéngyáros lesz látható!</p>

A népszerű komédiások erre a félévre meghirdetett programjának túl vagyunk már a felén, de szomorkodásra semmi okunk nem lehet, hiszen 10-én olyan műsorral találkozhat a közönség, amilyenre még nem volt példa a debreceni Dumaszínház történetében.

Az ország legnagyobb méretű stand up comedy rendezvényén ezúttal négy fiatal humorista meséli majd elképesztő, mondhatni meglepő és mulatságos történeteit, poénjait: Dombóvári István, Szupkay Viktor, Aranyosi Péter és Csenki Attila adják majd egymás kezébe a mikrofont. A 19 órakor kezdődő show egész estés kikapcsolódást ígér mindazoknak, akik szeretik a friss, aktuális és igényes humort, a fiatalok lendületes előadás-vezetését.

 

INFO

A különleges négyes felállás iránti nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes a jegyeket elővételben a Napló-székházban, a Pont Irodában, a Mezonban, az Egyetemi Ajándékboltban, a Lovarda sörözőjében vagy a Tourinformban megváltani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!