Hajdú-Bihar

2008.03.12. 09:09

Humortrió, tizenkettedjére

<p>Debrecen – A Stand Up Dumaszínház humoristái március 13-án, jövő héten csütörtökön újra a Lovarda színpadára lépnek, hogy nem mindennapi poénjaikkal szórakoztassák a debreceni közönséget. &#160;<A href="http://apps.haon.hu/download/hbntippek/Lovarda2008marc.pdf"><IMG height="10" src="http://www.boon.hu/sysres/sites/boon/pics/icons/download.gif" width="9" border="0" /><B> Lovarda március [.pdf - 68KB] &#160;<A href="http://apps.haon.hu/download/hbntippek/KlinikaEgyetemiKlub2008marc.pdf"><IMG height="10" src="http://www.boon.hu/sysres/sites/boon/pics/icons/download.gif" width="9" border="0" /><B> Klinika Ehyetemi Klub, március [.pdf - 53KB] </B></A></B></A></p>

Tizenkettedik „lovardás” műsorához érkezett a Dumaszínház, amely tavaly februárban kezdte meg a helyi publikum szórakoztatását. Az elmúlt néhány hónapban már annyian szerették volna látni élőben a híres humoristákat, hogy voltak olyanok, akik, mivel nem váltották meg előre jegyüket, nem fértek be a Kassai úti rendezvényközpontba.

A tavaly februári kezdet óta a színpad csökkenésének evolúcióját figyelhettük meg a Lovardában, mára már néhány lépésnyire zsugorodott a stand up komédiás mozgástere, hiszen mindenhova székek kerültek, oly sokan kíváncsiak a fellépőkre hónapról hónapra városunkban.
A Dumaszínház tagjai meg is hálálják a közönségnek a szeretetet, friss, aktuális műsorukat hozzák a Lovardába, ahogy ez csütörtökön Aranyosi Péter, Beliczai Balázs és Litkai Gergely esetében is történni fog

 Mindhárom humorista járt már a debreceni színpadon az elmúlt több mint egy évben, lassan egyébként nem is lesz olyan tagja a Dumaszínház társulatának, aki ne érezte volna a több száz fős helyi publikum tapsviharának és nevetésének erejét.
A március 13-án, este 19 órától kezdődő műsorra jegyeket elővételben a Napló-székházban, a Pont Irodában, a Mezonban, az Egyetemi Ajándékboltban, a Tourinformban és a Lovarda sörözőjében válthatnak. Egyetemi hallgatók továbbra is kedvezményes áron látogathatják a rendezvényt.

Sz. L.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!