Gazdaság

2016.08.02. 09:03

Videó: Önéletrajz készítési hibák - Itt az 5 leggyakoribb!

<p style="text-align: justify;">Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Találtál egy jó állást és már csak az <a href="http://www.cvonline.hu/blog/tag/oneletrajz" target="_blank">önéletrajz</a> hiányzik a pályázáshoz? Nézd meg a leggyakoribb önéletrajz készítési hibákat, mielőtt nekikezdenél a CV-d szerkesztésének! - olvasható a <a href="http://www.cvonline.hu/blog/2016/oneletrajz-es-motivacios-level/oneletrajz-keszitesi-hibak-itt-az-5-leggyakoribb-video/10233" target="_blank">Cvonline </a>oldalán.

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Találtál egy jó állást és már csak az önéletrajz hiányzik a pályázáshoz? Nézd meg a leggyakoribb önéletrajz készítési hibákat, mielőtt nekikezdenél a CV-d szerkesztésének! - olvasható a Cvonline oldalán.

" data-width="550" data-show-text="false">

">">Önéletrajz készítési hibák - Itt az 5 leggyakoribb!Kíváncsi vagy melyek a leggyakrabban előforduló hibák az önéletrajzban? Pihenj egy kicsit és nézd meg a videónkat!

Posted by Cvonline állások on Friday, 29 July 2016

Sikeres felkészülést kívánunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!