Friss hírek

2010.09.22. 17:54

Szanyi Salgótarjánban - Személyes találkozókon toboroz szavazókat az MSZP

<p>Nincs szónoklat, csak beszélgetés - hangsúlyozta az MSZP kampányfőnöke szerda délután Salgótarjánban. Szanyi Tibor három helyszínen is kampányolt a szocialisták helyi polgármester-jelöltje, Dóra Ottó mellett.</p>

Szanyi Tibor a nógrádi megyeszékhelyen nem fakadt dalra és táncra sem perdült, mint Mesterházy Attila tette azt két hete ugyanitt, a Beszterce lakótelepen, amikor is egy Michael Jackson számot adott elő - hívei körében osztatlan sikert aratva. Szanyi még csak beszédeket sem mondott, hanem az üzletek előtt, utcákon tereken személyes beszélgetéseken biztatta az embereket, hogy menjenek el szavazni. Az MSZP kampányfőnöke a Független Hírügynökségnek kifejtette: meg akarják értetni az emberekkel, hogy a szocialista párt a dolgozó emberek pártja. Mint mondta, erre a felismerésre nekik maguknak is rá kellett ébredniük újra.

Szanyi szerint az önkormányzati választásra az MSZP sokkal jobb pozícióba került, mint a tavaszi parlamenti választások idején volt. A nagyobb részvételre személyes beszélgetéseken akarják rávenni az embereket, ugyanis abban bíznak, hogy a tavaszon otthont maradt híveik szavazataival javíthatják az önkormányzatokban a pozíciójukat.

Ezek is érdekelhetik