Friss hírek

2010.09.18. 05:44

A hétvégén Art Para Fesztivál Pécsett

<p>Európa Kulturális Fővárosában, Pécsett lesz az Art Para Fesztivál szombaton és vasárnap. Most rendezik meg először és az érdeklődőket a fogyatékkal élő és egészséges művészek az Apáczai Nevelési és Általános Művelődési Központban várják - mondta a Független Hírügynökségnek Gaudy Babette főszervező. A programok ingyenesek.</p>

Zenészek, táncosok, képző-és iparművészek és még sok más előadó és alkotó várja a látogatókat az Art Para Fesztiválon szeptember 18-án és 19-én Pécsett. Hetven művész mutatkozik majd be, elsősorban fogyatékkal élők, de olyan produkciók is lesznek, amelyekben egészséges társaikkal együtt adnak majd elő valamit. Díszvendég lesz Érdi Tamás zongoraművész, Veres Róbert Mc Dc, és más, fogyatékossággal élő alkotókkal is találkozhatnak majd a látogatók. Lesz kézműves foglalkozás is.

A szervezők célja, hogy megmutassák az embereknek, hogy milyen értékes művészeti tevékenységeket végeznek a fogyatékkal élők is. Részletes programok a www.mbegy.hu vagy a www.meosz.hu internetes oldalon találhatók. Valamennyi program ingyenes.

Ezek is érdekelhetik