Friss hírek

2009.11.18. 18:24

Újabb elásott holttest került elõ Mohácson

<p>Megtalálták a hétfõn holtan elõkerült német nõ élettársának holttestét is Mohácson. A 71 éves férfi teste 6 méter mélybõl került elõ szerdán a föld alól, ahová valószínûleg egy munkagép segítségével ásták el korábban.</p>

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, a föld alatt, öt méter mélyen találták meg egy német nõ holttestét a rendõrök Mohácson hétfõ este. A nõt és élettársát a múlt hét óta keresték, eltûntként. Három német állampolgárt gyanúsítanak a gyilkossággal, õket már hétfõn õrizetbe vették. A 38 éves férfi, a 42 éves férfi és a 23 éves nõ évek óta Magyarországon éltek, akárcsak az áldozat. A gyilkosság okát még nem tudni.

A Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság tájékoztatása szerint szerdán, Mohácson megtalálták a meggyilkolt nõ élettársának holttestét is. A 71 éves német férfit - ugyanúgy, ahogy az élettársát, a 69 éves német nõt - valószínûleg munkagéppel ásták el. A rendõrök most már több emberen elkövetett emberöléssel gyanúsítják a három elfogott gyanúsítottat. A két német férfi és egy német nõ elõzetes letartóztatásáról csütörtökön délelõtt dönt a Pécsi Városi Bíróság. Az ügyet külön nyomozócsoport vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik