Friss hírek

2009.11.28. 16:34

Robbie Williams csak viccelt a rádiós lánykéréssel

<p>Robbie Williams szombaton cáfolta, hogy komolyan gondolta lánykérését egy ausztrál rádiómûsorban. Pénteken ugyanakkor a popsztár édesanyja megerõsítette a BBC-nek, hogy fia megkérte barátnõje, Ayda Field kezét - számolt be róla szombaton a BBC internetes hírportálja.</p>

Williams internetes honlapján szombaton azt írta: "hé mindenki, nem vagyunk eljegyezve. Rob."

A világszerte népszerû énekes pénteken szerepelt barátnõjével, Ayda Field-del együtt az ausztrál 2DayFM reggeli mûsorában, ahol a mûsorvezetõ, Jackie Henderson utalt arra, hogy Sydney-ben sok sztár megkérte már barátnõje kezét. Erre a 35 éves Robbie odafordult barátnõjéhez és feltette neki a kérdést, hogy "az idõk végezetéig vele marad-e." Field erre nevetve igent mondott.

A mûsor után Williams szóvivõje azt mondta, hogy az énekes csak viccel, de késõbb a BBC5 rádiócsatornának a sztár édesanyja, Jan Williams elmondta: fia már régen meg akarta kérni barátnõje kezét. Hozzátette: fia neki már egy hete is elárulta, hogy eljegyzi Ayda Fieldet.

Késõbb tucat hallgató betelefonált a mûsorba és gratulált az énekesnek. Egy telefonáló azonban azt kérdezte Williamstõl, hogy "mi volt a legutolsó hazugsága." Erre a sztár azt felelte: "reggel hazudott legutóbb".

Robbie Williams szombati internetes hozzászólása után az énekes szóvivõje azt nyilatkozta, hogy "többet nem kommentálják a témát", de azt újra megerõsíti, hogy "a sztár és barátnõje nem járnak jegyben".

Ezek is érdekelhetik