Friss hírek

2009.11.16. 07:39

Már 130 ezren váltottak a legnagyobb biztosítási portálon

<p>A kötelezõ biztosítási kampány félidejéig már 130 ezren váltottak a piacvezetõ biztosítási portálon, a Netrisk.hu-n, szemben az egy évvel korábbi 55 ezerrel. Ismét népszerû az újrakötés. Az autósok csaknem egyharmada régi biztosítójánál köti újra szerzõdését, olcsóbban- olvasható a társaság közleményében.</p>

Félidejéhez érkezett a kötelezõ biztosítási kampány, az elsõ hét lendülete pedig továbbra is töretlen. A Netrisk.hu-n tavaly a teljes kampány során összesen 163 ezren kötöttek új kötelezõ biztosítást. Ebbõl a kampány elsõ két hetére 55 ezer szerzõdés esett. Az idei kampányban ugyanakkor már az elsõ két hétben 130 ezren váltottak kötelezõt a portálon, 136 százalékkal többen, mint egy éve. Az átszerzõdõk száma így már a múlt hét közepén túlhaladhatja a tavalyi teljes forgalmat.

A legtöbb biztosítónál van lehetõség a szerzõdések újrakötésére. Ezért a régi-új ügyfelek aránya több társaságnál is jelentõs. Az autósok csaknem egyharmada régi biztosítójánál köti újra szerzõdését, olcsóbban.

A biztosítási portál szakemberei úgy számolnak, hogy több mint 300 ezren kötnek szerzõdást náluk.

Ezek is érdekelhetik