Friss hírek

2009.11.30. 07:39

Koncertet tartottak az elhunyt Boyzone-tag emlékére

<p>Ismert zenészek, színészek és más celebek részvételével tartottak koncertet a londoni West End egyik színházában vasárnap, így emlékezve a nemrég elhunyt Boyzone-tagra Stephen Gately-re.</p>

Az emlékkoncertet Gately élettársa, Andrew Cowles szervezte: az eseményen ott volt a Boyzone másik négy tagja - Ronan Keating, Mikey Graham, Keith Duffy és Shane Lynch -, de megjelent Tony Blair volt brit miniszterelnök felesége, Cherie Blair is. Rajtuk kívül Gately szülei is elmentek az eseményre. Látták a koncerten a Blue nevû fiúcsapat két tagját, Duncan James-t és Lee Ryan-t és a kilencvenes évek popsztárját, Chesney Hawkes-ot is.

Sportolók is tiszteletüket tették Gately emléke elõtt: ott volt a jégtánc olimpiai bajnok Christopher Dean és Jayne Torvill is. Verset mondott Ian McKellen brit színész és a brit televíziós mûsorvezetõ, Graham Norton beszédét is meghallgathatták a jelenlévõk.

Stephen Gately 33 éves korában találták holtan október 10-én Mallorca szigetén, ahol partnerével együtt nyaralt egy hotelben. A hivatalos boncolási eredmények szerint természetes halált halt, miután tüdejében túl sok folyadék halmozódott fel.

A Boyzone-nak hat elsõ helyezett dala volt a kilencvenes években, de 2000-ben feloszlottak. Hét évvel késõbb újraalakultak, de nem tudták megismételni korábbi sikereiket.

Ezek is érdekelhetik