Friss hírek

2009.11.05. 11:34

Egy hét múlva lesz a Mûgyûjtõk Éjszakája

<p>Kiállításmegnyitókkal, tárlatvezetésekkel, elõadásokkal, képzõ- és iparmûvészeti tárlatokkal várják az érdeklõdõket november 12-én Budapesten, a Mûgyûjtõk Éjszakáján. A programhoz 21 galéria csatlakozott a fõvárosi Falk Miksa utcában és környékén, délután öt óra és éjfél között lehet majd ellátogatni hozzájuk- mondta a Független Hírügynökségnek Jurecskó László, a MissionArt Galéria társtulajdonosa.</p>

A belvárosi mûkereskedõk immár 14. alkalommal rendezik meg a Mûgyûjtõk Éjszakáját Budapesten, a Galériás Negyedben. November 12-én délután öt óra és éjfél között 21 galéria 22 külön programmal készül a Falk Miksa utcában és környékén - mondta Jurecskó László. A MissionArt Galéria társtulajdonosa elmondta, hogy idén számos képzõmûvészeti érdekességgel készülnek. Kizárólag erre a programra érkeznek Magyarországra Londonból egy keleti ezüst kincseket tartalmazó magángyûjtemény darabjai: fegyverek, tálak, kultikus tárgyak, Buddha szobrok.

A B55 Galéria pedig ismét egy nemzetközi csoportos tárlattal várja a geometrikus mûvészet kedvelõit. Az Artkatakomba egy kortárs alkotókiállítással várja az érdeklõdõket. A Násfa Antik Galéria Victor Vasarely néhány igen izgalmas munkáját mutatja be. A MissionArt Galériában egyebek mellett kortárs klasszikusokat lehet majd megnézni.

A Mûgyûjtõk Éjszakájának minden programja ingyenes, a részletekrõl a www.mugyujtokejszakaja.hu internetes oldalon lehet olvasni.

Ezek is érdekelhetik