Friss hírek

2009.11.07. 17:59

A pályán esett össze az abádszalóki ificsapat edzõje - két órán át közdöttek az életéért

<p>Hiába küzdöttek az életéért, már nem tudták megmenteni az Abádszalók ifjúsági futballcsapatának edzõjét, aki egy meccs után esett össze szombaton. A férfit egyszer sikerült újraéleszteni, de mielõtt felszállhatott volna vele a mentõhelikopter, összeomlott a keringése- tudta meg a Független Hírügynökség Abádszalók polgármesterétõl, Bordás Imrétõl.</p>

A tragédia szombaton közvetlenül a meccs után történt, szombaton kora délután. Az abádszalóki ificsapat 2-1-re vesztette el a találkozót a Jánoshida ellen, ezután a csapat edzõje - Mérten János - felállt a ksispadról, és a pálya közepe felé indult, hogy gratuláljon a nyerteseknek, ekkor azonban összerogyott. A helyszínre rohammentõ és mentõhelikopter is érkezett. A mentõk két órán át küzdöttek a 47 éves férfi életéért, egyszer sikerült is újraéleszteniük, de mielõtt elindulhatott volna vele a mentõhelikopter, összeomlott a keringése. A mentõk arról tájékoztatták a település polgármesterét, hogy a férfi valószínûleg szívinfarktust kapott.

A meccsen kint volt az edzõ családja, édesapja, felesége és két kiskorú lánya is, akik mind szemtanúi voltak a tragédiának. A történtek után a felnõttek mérkõzését már nem tartották meg.

Ezek is érdekelhetik