Friss hírek

2009.11.18. 14:59

A New York kávéház mostani üzemeltetõi a válság ellenére is nyereségesek

<p>Csak rövid ideig üzemeltette a csõdbe ment olasz cég a budapesti New York kávéházat, a jelenlegi üzemeltetõ egy tisztán magyar tulajdonú Kft., amely a válság ellenére is folyamatosan nyereséges. A kávéházat jelenleg a Cafe and Event Kft. mûködteti. Közleményükben megerõsítik a korábbi sajtóinformációkat, hogy nem õk, hanem elõdjük ment csõdbe.</p>

Kõrössy Zoltán, az Eventrend csoporthoz tartozó Cafe and Event Kft. ügyvezetõ igazgatója közleményében hangsúlyozta: összekeverik õket elõdjükkel, a New York Kávéházat korábban rövid ideig üzemeltetõ NYP Ristorazione Kft.-vel. Elõdjük ellen valóban indult felszámolási eljárás. A korábbi olasz tulajdonú bérlõvel a tulajdonos Boscolo csoport azért bontott szerzõdést, mert az nem bizonyult megfelelõ partnernek.

A 2009 áprilisában történt váltással egy tisztán magyar tulajdonú cég kezébe került a New York Kávéház üzemeltetése. 30 százalékkal több lett a vendég, ez naponta 800-1000 látogatót jelent. Az elmúlt idõszakban ugrásszerûen nõtt a szolgáltatások színvonala és a vendégek elégedettsége a jelenlegi üzemeltetõ szerint - írják közleményükben.

A mostani üzemeltetõ kiemeli, hogy velük jelenleg egy tisztán magyar tulajdonú, folyamatosan nyereséges cég üzemelteti Budapest leghíresebb kávéházát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!