Friss hírek

2009.11.14. 05:59

A BKV is készül a Múzeumok Õszi Éjszakájára

<p>Múzeumi körjáratokkal és ingyenes utazással könnyíti meg a BKV a Múzeumok Õszi Éjszakájára látogatók közlekedését szombaton kora délután és vasárnap hajnal három óra között - tájékoztatott közleményében pénteken a közlekedési vállalat.</p>

Szombaton este hat óra és vasárnap hajnal fél egy között közlekedteti három múzeumi körjáratát a BKV. Emellett a Múzeumok Õszi Éjszakájára érkezõk - ha rendelkeznek érvényes múzeumi belépõvel - ingyen vehetik igénybe az összes BKV járatot szombaton délután négy és vasárnap hajnali három óra között - tájékoztatott a közlekedési vállalat.

A Múzeumok Õszi Éjszakájára a belépõket a BKV kiemelt jegypénztáraiban is megvásárolhatóak. A rendezvény miatt a Nyugati pályaudvari, a Ferenciek terén, a Kossuth téren, az Oktogonnál található, a Blaha Lujza téri, a Batthyány téri valamint a Moszkva téri pénztárak szombaton este 11 óráig lesznek nyitva.

Ezúttal is csatlakozik a Múzeumok Õszi Éjszakájához a BKV Deák téri Földalatti Vasúti Múzeuma. A kiállítás vasárnap hajnal két óráig tart nyitva.

A kiemelt jegypénztárak listája, a körjáratok menetrendje megtalálható a www.bkv.hu weboldalon.

Ezek is érdekelhetik